Over Mij

Sinds begin 2017 houd ik me bezig met de Germaanse Geneeskunde van Dr. Hamer. Na een aantal trainingen te hebben gevolgd bij verschillende trainers en heel veel praktijkervaring in mijn eigen praktijk (Gezondheidspraktijk Limburg), kan ik zeggen dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden in hun zinvol biologisch proces volgens de Germaanse Geneeskunde. Sindsdien zijn de 5 biologische natuurwetten niet meer weg te denken uit mijn praktijk. Als je kijkt vanuit een biologische perceptie naar ziekte en gezondheid maakt dat je lichamelijk ongemak beter kunt begrijpen en accepteren. Dat het lichaam reageert vanuit een diepere zinvolheid; eenmaal dat wetende geeft vertrouwen. Vanuit begrip en acceptatie kun je vervolgens ook beter herstellen. Mijn taak is om jou – mocht je ervoor openstaan – kennis te laten maken met een andere zienswijze op het thema gezondheid en ziekte. Gericht op (nog) meer eigen regie, vertrouwen en bewustzijn. Dan zie ik jou graag terug in een van mijn inspiratiesessies of trainingen! 

Wil je meer informatie over mij dan kan ik je www.gezondheidspraktijklimburg.nl en www.bodymindlifecoaching.nl aanraden. 


Met gezonde groet, 


Rico

''Stel je voor dat de natuur of jouw biologie precies dat doet dat nodig is vanuit een diepere zinvolheid met de intentie om te overleven. Alle veranderprocessen zijn gericht op aanpassing en overleving''

Rico op het Veld

Meer leren over Germaanse geneeskunde?

Ontdek de diepgaande kennis van Germaanse Geneeskunde!

Word een meester in de Germaanse Geneeskunde met onze groepstrainingen. Ontdek krachtige inzichten en verbreed je kennis. Klik hier om naar onze trainingspagina te gaan en je reis naar begrip in biologische processen te beginnen!